Wear The Tribe: SarawakCrocs Tribal Jersey 2020

SarawakCrocs Tribal Jersey Edisi 2020 kini boleh ditempah oleh mereka yang berminat dan berhajat untuk menyokong SarawakCrocs dalam membawakan berita bola sepak Sarawak.

Dibuat dengan kain berkualiti, SarawakCrocs Tribal Jersey 2020 tampil dengan rekaan khas oleh Tribalex Borneo yang bertapak di Kuching.

Warna tradisi SarawakCrocs, yakni hitam, putih dan merah menjadi asas kepada rekaan jersi seperti tahun tahun sudah, namun penekanan lebih diberi kepada warna hitam dan putih pada rekaan edisi kali ini.

SarawakCrocs Tribal Jersey 2020 direka dengan menggunakan motif Dayak seperti edisi-edisi sudah, dan ianya sesuai digunakan untuk bermain bola sepak mahupun beriadah.

Pada tahun ini, SarawakCrocs Tribal Jersey 2020 akan dibuat dalam dua versi, yakni versi Standard dan versi Premium.

Versi Standard dijual pada harga RM60, dengan semua lencana dan logo dicetak terus pada kain berkualiti jersi berkenaan.

Jersi Premium pula dijual pada harga RM90 pula akan memiliki logo diembroideri pada jersi, sekaligus memberikannya ‘premium feel’.

Kedua-dua jersi direka dengan kolar V-neck yang dirasakan padan dengan rekaan baju kali ini. Seperti biasa, keuntungan daripada penjualan SarawakCrocs Tribal Jersey 2020 akan digunakan bagi menampung kos server laman web kami: www.Sarawakcrocs.com, seterusnya membolehkan kami membawakan berita bola sepak kepada anda.

Jika anda berminat untuk mendapatkan jersi ini, anda boleh menempah secara terus di www.thekedey.com atau menghubungi Don di talian +60135693495 (WhatsApp/Call/SMS).

Jangkamasa penyiapan dan pengedaran jersi adalah seperti dibawah:

  • Pra-tempah (pre-order): 21 Feb – 5 Mac 2020 (bayaran penuh perlu dibuat)
  • Jersi diproses dan dijahit: 6 Mac – 6 April 2020
  • Jersi diedarkan kepada pembeli: 7 April – 20 April 2020

Suka kami maklumkan bahawa jersi ini tidak akan dijual lagi selepas tarikh tutup tempahan.

Jika anda berminat untuk mendapatkan jersi ini, anda boleh menempah secara terus di www.thekedey.com atau menghubungi Don di talian +60135693495 (WhatsApp/Call/SMS).

KLIK DI SINI UNTUK MENEMPAH JERSI SARAWAKCROCS 2020

error: We appreciate it if you\'d share our link instead of copying our text. Thank you.
Scroll to Top