Pasukan Bujang Senang dikhabarkan akan mengikat pemain penyerang dari Filipina, Mark Hartmann. Khabar ini diperkuatkan lagi dengan kenyataan Ketua Jurulatih Sarawak, David Usop yang menyatakan beliau tertarik dengan corak permainan Hartmann.

Keputusan tersebut dikatakan telahpun dibuat setelah beliau memikat barisan kejurulatihan pasukan Bujang Senang dengan persembahan menarik sejak minggu lepas. Hartmann telah menjaringkan dua gol di dalam perlawanan pengujian minggu lepas.

Dalam pada itu, adalah dikhabarkan di media sosial bahawa Hartmann kini hanya perlua melepasi pemeriksaan perubatan untuk membolehkan beliau menjadi import kedua pasukan bimbingan David Usop selepas Teah Dennis dikhabarkan sah dilanjutkan kontrak bersama Bujang Senang.

Dengan terisinya slot pemain penyerang import bagi pasukan Bujang Senang, satu lagi slot untuk pemain tengah import Sarawak kini terbuka, dengan khabar tidak rasmi yang kami perolehi menyatakan bahawa ianya adalah pemain Korea Selatan, Lee Jong-Ho.

INFO: For updates on football/futsal tournaments, check out our Calendar. For Sarawak 2017 transfer summary, go here.

DISCLAIMER: SarawakCrocs is not responsible for views and comments made by readers and followers in relation to this article. The view and comments are owned by the account owner and does not, in any way reflect what we stand for. All liabilities and risk stemming from the comments that are published are the responsibility of the account holder. Thank you. SarawakCrocs Tribal jersey

42 COMMENTS

Comments are closed.