MALAYSIA FOOTBALL CALENDAR

Sejak dimulakan pada tahun 2013, SarawakCrocs.com kini menjadi tumpuan peminat-peminat bolasepak dan futsal Malaysia dengan bilangan pembaca melangkaui 2 juta sebulan.

Dengan populariti bolasepak dan futsal di negara ini, pihak kami berusaha untuk memudahkan anda mengetahui perkembangan pertandingan bolasepak dan futsal yang terkini di kawasan sekitar anda.  Ini dilakukan bagi menggalakkan lebih banyak penyertaan di dalam pertandingan-pertandingan/acara tempatan seara amnya.

Di bawah adalah kalendar bolasepak dan futsal seluruh Malaysia, dan anda turut boleh menyenaraikan acara anda dengan kami secara PERCUMA berdasarkan pakej di sini.

MAKLUMAN: Segala maklumat yang tertera di dalam kalendar dibawah adalah dipercayai benar dan sahih pada tarikh ianya diiklankan. Pihak SarawakCrocs walaubagaimanapun tidak bertanggungjawab ke atas sebarang penipuan/kesalahan informasi pada kalendar di bawah.  Semua pembaca diminta menghubungi penganjur acara secara terus untuk maklumat terkini berkenaan acara yang tersenarai.

Apr 1 @ 9:00 pm – 11:00 pm
9:00 pm
1st Leg Quarter Finals for the FA Cup
Sultan Ismail Nassirudin Stadium, Terengganu
12:00 am
Terbuka kepada mereka berumur 13-16 tahun sahaja, dab peserta diminta membawa kelengkapan sendiri seperti kasut bola dan pakaian sesuai. Posisi yang dipertandingkan adalah penyerang, pemain tengah, pertahanan dan penjaga gol. Ujibakat adalah dari 7pagi –[...]
Padang Bolasepak Perumahan Fasa 2, Petra Jaya, Kuching
4:45 pm
Perlawanan Liga FAM Kucing FA
Stadium Mini Kompleks Penjara Kajang
Apr 21 @ 8:15 pm – 10:00 pm
8:15 pm
Second leg of the Piala FA Quarter Finals.
Stadium Negeri, Kuching
4:45 pm
Perlawanan Liga FAM Kucing FA
Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah, K. Terengganu