KUCHING – Presiden Persatuan Bolasepak Sarawak (FAS) Dato Posa Majais berkata beliau tidak mahu Sarawak FA kalah bulu kepada pasukan Perth Glory.

Beliau yang dipetik akhbar Utusan Borneo menegaskan Sarawak tidak akan menjadi ‘Lauk’ Pert Glory ketika kedua-dua pasukan bertemu untuk aksi persahabatan di Stadium Negeri, Petra Jaya esok.

SarawakCrocs Fantasy Premier League 2019/20

Posa juga dipetik berkata bahawa sungguhpun ianya adalah aksi pemanas badan, beliau tidak mahu Sarawak FA memberi laluan mudah kepada pasukan pelawat.

Sarawak FA akan bertemu Perth Glory pada 8:15PM Sabtu ini dimana perlawanan tersebut adalah antara salah satu siri jelajah bagi pasukan A-League itu. – SARAWAKCROCS.COM/CDN

28 COMMENTS

  1. dlm keadaan fas byk masalah. dlm team tengah merundum prestasi. musim liga sudah berakhir. tiba2 buat friendly match dgn team luar negara. sik pandei lah nak komen byk. kita tok sik lah pemandei gilak. cuma nak madah nang kedak cerita kartun lah sidak pengurusan masa tok.

  2. Siapa mahu ‘disayot’ oleh siapa2! Tapi kalau pemain-pemain yg terpilih tidak ‘perform’ dan ‘bersemangat juang’ maka sedialah utk ‘disayot!’ Pada saya, jika kedua-dua tadi telah terlasana oleh pemain-pemain, maka pihak pengurusan mesti dipertanggungjawabkan pada setiap kali ‘disayot!’

  3. Lantak nya sia.kenak belasahkah…sik
    ingin nak nangar.buang masa.buang duit selagi swak FA sik diBUBAR..
    Kami mahu presiden & orang2 tg sama nyah dari swak FA.

Comments are closed.