Home Malaysian football Shahril enggan pandang rendah MIFA

Shahril enggan pandang rendah MIFA

Penjaga gol Sarawak fA, Shahril Saa’ri enggan memandang rendah keupayaan pasukan Liga Premier, MISC-Malaysia Indian Football Association FC (MIFA FC) yang akan bertandang me Kuching malam ini. 

Beliau turut berharap peminat tidak melihat MIFA sebagai pasukan mudah, kerana beliau pasti MIFA mempunyai rahsia dan senjata sendiri bagi memastikan mereka tidak pulang kecewa dari Kuching.

Bercakap dengan SarawakCrocs, Shahril berkata bahawa beliau berharap bahawa beliau boleh terus mengekalken rekod tanpa bolos malam ini, dan akan memberikan yang terbaik malam ini bagi memastikan beliau tidak dibolosi, sekaligus memastikan Sarawak FA mampu mara ke peringkat seterusnya.

Dalam perkembangan sama, Shahril juga berharap rakan seperjuangan beliau di dalam pasukan akan turut memberikan persembahan terbaik malam ini bagi memastikan pasukan Bujang Senang menang buat kali pertama di kandang sendiri.

Sarawak FA bakal bertemu MIFA malam ini di dalam perlawanan Pusingan kedua Piala FA. Sekiranya menang, Sarawak FA akan layak ke peringkat seterusnya.

RECOMENDED LINKS:


18 COMMENTS

Comments are closed.