Seperti yang kami jangka minggu lepas, pasukan Sarawak FA telah diumumkan akan mendapat siaran langsung hujung minggu ini apabila mereka bertandang ke Stadium Tun Abdul Razak. 

Perlawanan Liga Super ketujuh itu akan menyaksikan Sarawak FA menentang Felda United di dalam satu perlawanan yang boleh mengubah kedudukan liga untuk kedua-dua pasukan memandangkan Felda United kini hanya terpisah dengan satu mata di atas Sarawak FA. 

Sepak mula dijadualkan pada jam 9 malam, dan perlawanan dijangka disiarkan secara lansung di TV9. 

Sungguhpun Sarawak FA bakal mendapat siaran langsung pertama musim ini, dijangka ramai warga Sarawak tidak akan dapat menyaksikan perlawanan tersebut kerana liputan TV9 tidak cukup meluas di Sarawak. 

83 COMMENTS

  1. Untuk pengetahuan semua . Kuota live sarawak masih kosong sbenarnya . Live sabtu tok kuota untuk felda . Bukan sarawak . Tpi syukur lah nak sbb dpt juak ngga game sarawak away lam tb . Mun ndak . Mala sofa score ajak k tauk brita sarawak away . Haha

  2. kesian..riuh sekampung kerana teruja dgn siaran langsung yg melibatkan pasukan kita…tujuh lapan perlawanan telah berlangsung melibatkan pasukan kita sarawak mngkin ini pertama kali live melibatkn pasukan kita ini pun tmj yg minta untuk kita…tpi pihak kita berdiam saja..

  3. Ada Live @ pun Tidak, kami sentiasa brsama Sarawak FA, cuma Tolong Bangkit Semula Kemenangan yg kami harapkan.. jangan asik kalah pesta gol.. Main sepenuh jiwa raga utk menaikkan nama SARAWAK tanpa Live..

  4. Ini BUKAN siaran langsung milik Sarawak. Ini milik Felda. Felda home.Sarawak pasukan pelawat. Jika Sarawak tuan rumah baru bleh kata dpt siaran langsung…..

Comments are closed.