Home Malaysian football Bujang Senang cari seorang lagi penyerang import

Bujang Senang cari seorang lagi penyerang import

Ketua Jurulatih Sarawak, David Usop telah menyatakan bahawa beliau sedang dalam usaha mencari seorang lagi penyerang import. 

Sambil mengesahkan bahawa beliau berpuas hati dengan Mark Hartmann dan Lee Jong-Ho ketika aksi pemanas badan di Australia, David memaklumkan Utusan Borneo bahawa satu lagi slot pemain asing masih terbuka dan perlu diisi.

Dalam pada itu, David turut mengesahkan beberapa nama pemain import akan dipanggil untuk mengisi slot terakhir tersebut di dalam masa terdekat, dan mereka perlu menjalani sesi pengujian sebelum diserap. 

Kenyataan David ini memberi indikasi jelas bahawa David merasakan barisan serangan Bujang Senang masih kurang tajam sungguhpun beliau memuji semangat dan kemampuan barisan muda yang bersama pasukan kini. 

Dalam pada itu, dengan pengurusan baharu Persatuan Bolasepak Sarawak (FAS) menyatakan semua pemain bukan Sarawak perlu digunakan sepenuhnya jika ditandatangani, maka harapan untuk menyaksikan Mark bergandingan dengan pemain tempatan berkemungkinan dilihat agak terhad jika seorang lagi penyerang import diambil. 

Previous articlePJ Rangers umum logo baharu
Next articleFormer Sarawak player joins PKNS FC

25 COMMENTS

Comments are closed.