Home Malaysian football Abdul Rahim boleh bantu Sarawak FA kalahkan PKNS FC

Abdul Rahim boleh bantu Sarawak FA kalahkan PKNS FC

Ketua jurulatih Sarawak, David Usop percaya bahawa pasukan Sarawak mempunyai kelebihan tersendiri kerana mempunyai pemain sayap muda prodigi, Abdul Rahim Razak. 

Abdul Rahim yang telah diserap dari pasukan Piala Presiden ke dalam skuad senior Sarawak FA pada awal musim ini, telah menunjukkan kematangan dan kekuatan sebagai seorang pemain sayap bagi pasukan Bujang Senang.

Kehadiran beliau di dalam pasukan Bujang Senang di dalam dua-tiga perlawanan sebelum ini telah berjaya menyuntik semangat pemain, serta merancakkan lagi jentera serangan pasukan Bujang Senang dengan larian-larian pantas beliau.

David dijangka bakal menurunkan Abdul Rahim dalam perlawanan malam ini dengan harapan kehadiran pemain muda itu mampu membantu pasukan bimbingannya memungut mata penuh di dalam perlawanan ke-enam Liga Super.

RECOMENDED LINKS:


22 COMMENTS

  1. Ok juga tu tapi jangan mengharapkan Abdul Rahman jer, pemain lain pun kena berusaha dan bermain bersungguh sungguh untuk memastikan kemenangan milik sarawak petang ni. Harap juga pemain import kite mampu untuk menjaringkan gol, tapi pemain tempatan juga jangan mengharapkan pemain import jer menjaringkan gol, tapi berusaha juga untuk menjaringkan gol. Harap sarawak menang petang ni.

Comments are closed.