Persatuan Bolasepak Sarawak hari ini mengumumkan pemberian tiket percuma bagi setiap pembelian tiket kawasan teres terbuka bagi perlawanan Liga Super dan Piala Malaysia 2017.

Tiket percuma yang ditawarkan adalah mengikut aturan ‘beli satu, percuma satu’, dan ianya adalah untuk perlawanan Sarawak FA di Stadium Negeri sahaja. 

Menurut kenyataan rasmi FAS, promosi tiket tersebut boleh diperolehi bermula perlawanan Liga Super di antara Sarawak FA menentang PKNS FC Sabtu ini, atau melalui pembelian tiket perlawanan secara atas talian di tiketpanas.

34 COMMENTS

  1. Dah sik minat agik aku nangga team sarawak main bol,walaupun tiket free.Di zaman Alan Vest juak paling best nangga team sarawak main bol kerana pengurusan team sarawak Alan Vest yang membuat perancangan yang rapi.Nya jurulatih,nya juak pengurus pasukan macam Alex Ferguson dengan MU.Team sarawak kenek tuk kira ke nadai meh nyak.Bukan sik maok nyokong team negeri dirik pun,selagi pengurusan team sarawak sik teratur kedak zaman Alan Vest selagi ya lah team sarawak sik akan bangkit.Tuk pihak atasan pun ngaco juak jurulatih nak ngator pemain.Mun Alan Vest alu kenak maki hamun.Cuba ambik Alan Vest ya balit jadi jurulatih dan pengurus team sarawak.Ne tauk team sarawak boleh bangkit. Atau ambik Alister Edward kah David Evans kah.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here